Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Пустомитівщині відкрили новий корпус Семенівського ліцею

Сьогодні, 1 вересня, у День знань двері для 250 дітей відкрив ліцей у Семенівці Пустомитівської громади.

Як повідомляють в ЛОР, будівництво розпочали ще у 2015 році. Через недостатнє фінансування цей об’єкт набув статусу довгобуду. Однак реконструкцію необхідно було провести, адже приміщення корпусів Семенівського ліцею не могли забезпечити належні умови для комфортного та безпечного навчання дітей, бо їх спорудили століття тому.  

З обласного бюджету на будівельні роботи скерували 18 мільйонів гривень. Співфінансували проєкт також коштами державного та місцевого бюджетів. 

За ці кошти збудовано 3-поверхову будівлю школи з 11 навчальними класами, бібліотекою та комп’ютерним класом, коридорами з рекреацією, облаштовано спортивний зал, харчоблок, котельню, 2 трансформаторні підстанції, закуплено сучасне обладнання та техніку, мультимедійні дошки, облаштовано систему зовнішнього та внутрішнього відеоспостереження, проведено благоустрій території.
 
Невдовзі тут з’явиться сучасний спортивний майданчик для футболу, майданчик для гри в настільний теніс, баскетбольно-волейбольний майданчик, тренажерний майданчик з обладнанням, бігова доріжка тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ