Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На РАЕС стартує конкурс плакатів з культури безпеки

На Рівненській АЕС стартує конкурс плакатів з культури безпеки серед працівників підприємства без вікового обмеження.

Традиційний конкурс проводиться щороку з метою привернення уваги до важливості культури безпеки на АЕС, як основного чинника її безпечної роботи та формування у персоналу пріоритетного ставлення до принципів культури безпеки. Даний захід також покликаний розвивати принципи культури безпеки та формувати нову формацію майбутніх керівників і спеціалістів.

Учасниками конкурсу можуть бути окремі особи чи колектив цеху. Допускаються як одиничні роботи, так і серії, що ілюструють одне або декілька положень з культури безпеки. Плакат повинен відповідати основним вимогам та обов’язково містити заклик, гасло, слоган і т.п., що відповідає принципу культури безпеки. Конкурсні роботи потрібно надіслати в електронному вигляді на адресу [email protected] та передати паперовий екземпляр в інформаційний центр «Полісся» до 15 грудня.

Основні вимоги:

• Техніка виконання – будь-яка (комп'ютерна графіка, фотографія, малюнок, акварель, пастель, фотоколаж, змішані техніки і т.д.).

• Тематика: найбільш точне відображення одного або декількох принципів культури безпеки; плакат-попередження; сатиричний плакат.

• Розміри: 420*594 мм, але не менше 210*297 мм. Формат електронних файлів: tiff, jpeg 300 dpi.

• На паперовій версії зі зворотного боку, в правому верхньому куті, необхідно вказати автора, посаду, вік, структурний підрозділ, контактний телефон.

• Плакати не повинні порушувати правила етикету, законодавства.

Оцінюватиме роботи конкурсна комісія у складі Ради з культури безпеки РАЕС на чолі з генеральним директором Павлом Павлишиним. Основними критеріями будуть: відповідність цілям і завданням конкурсу, композиційне рішення, оригінальність, нестандартність рішення, рівень художнього виконання, актуальність розв’язуваної автором проблеми, інформативність, відповідність тексту сюжетно-композиційному змісту.

Результати конкурсу будуть оголошені до Дня енергетика, а його переможці будуть нагороджені дипломами та грошовими преміями. До слова, призових місць цьогоріч планується аж вісім: гран-прі, одне перше місце, два – других, три – третіх та заохочувальна премія за креативність.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ