Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Різдво у Львові порядок забезпечуватимуть майже три тисячі правоохоронців

6 та 7 січня у Львові та області публічний порядок забезпечуватимуть майже три тисячі правоохоронців – співробітники територіальних підрозділів поліції Львівщини, спецпризначенці, бійці батальйону «Львів», патрульні поліцейські, нацгвардійці, а також курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

«Плануючи поліцейські заходи на Львівщині, ми передбачили, що біля кожної церкви, де відбуватимуться різдвяні служби, будуть присутні поліцейські. Місця, де проводитимуться святкові заходи – центральна частина Львова та районних центрів, також патрулюватимуться посиленими нарядами правоохоронців. Хочу застерегти громадян – перебуваючи у місцях проведення масових заходів, слідкуйте за особистими речами, не зловживайте спиртним, будьте взаємоввічливими та повідомляйте поліцейських про виявлені правопорушення. Веселих свят, а ми подбаємо, щоб вони пройшли спокійно та безпечно», - розповів Начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський.

Нагадаємо, до завершення Різдвяних свят особовий склад поліції Львівщини працює у посиленому режимі. Створені спеціальні групи для оперативного реагування на можливі правопорушення, додаткові слідчо-оперативні та мобільні вибухотехнічні групи.

У випадку якщо ви стали жертвою чи очевидцем скоєння злочину чи правопорушення, повідомляйте про це правоохоронців на оперативну лінію 102 або звертайтесь до поліцейських безпосередньо на вулиці. У такий самий спосіб повідомляйте про підозрілі предмети, виявлені у публічних місцях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ