Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На розі вулиць Чупринки-Бандери встановили вуличні меблі та висадили дерева

На перехресті вул. Чупринки-Бандери, де облаштовують транспортний хаб, всю територію площі вже замостили плиткою, висадили дерева та встановили вуличні меблі.

Фото: ЛМР

Про це інформує пресслужба Львівської міськради. 

«Раніше на площі демонтували старе покриття, замінили усі комунікації, підключили воду до питного фонтанчика, змонтували бетонні кільця під зелені насадження (11 груш), встановили пристовбурні решітки та змонтували ґрунтові світильники. Тут також замостили нову плитку та встановили вуличні меблі – лавки-трибуни, а також велостійки», – розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

Фото: ЛМР

Площа між зупинками облаштована зарядними станціями, питним фонтаном та вуличними меблями. Також на просторі комунальники висадили саджанці груш. 

Фото: ЛМР

Нагадаємо, роботи з облаштування транспортного хабу на перехресті вул. Чупринки — С. Бандери проводить підрядна організація ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». 

Основні роботи виконали минулого року, а встановлення вуличних меблів і озеленення виконали цьогоріч. Вартість робіт входить у вартість реконструкції вул. С. Бандери.

Проєкт транспортного хабу розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку» у співпраці з GIZ і ГО «Плато», які пропонували бачення цієї площі. Головною ідеєю було створити комфортний, камерний простір.


 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ