Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

На сесії Львівської облради знову розбиратимуться з облавтодором

На сесії Львівської обласної ради планують заслухати звіт начальника облавтодору Юрія Тарасевича. Про це сьогодні, 7 лютого, на виїзному засіданні комісії Львівської облради з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень ради повідомив голова комісії Михайло Блавацький.

«Одна із найбільших проблем Львівської області – це дороги. А проблема ця якраз таки полягає в тому, що кошти, які виділялися на ремонти та обслуговування доріг використовувалися весь цей час не за призначенням. Ямкові ремонти в Україні сьогодні найпоширеніший метод ремонту доріг. На Сокільницькому мості на ремонт однієї ямки йде 1 тис грн. Уявіть, скільки в нас на Львівщині ям і скільки мільйонів гривень сьогодні закопують в землю», - повідомив Михайло Блавацький.

Він також додав: «За результатами побаченого ми складемо акти, які подамо голові фракції, а далі ці акти підуть на розгляд комісій в облраді».

Михайло Блавацький також повідомив, що сьогодні він передасть доповідну записку про обстеження дороги Львів-Золочів, Сокільницького мосту, які є в аварійному стані, голові обласної ради Олегу Панькевичу. Він також повідомив, що сьогодні буде попереджений про критичний стан доріг голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк, також своє звернення про незадовільний стан узбіч, де просто гори сміття, отримає головний санітарний лікар області.

В коментарі Гал-інфо Михайло Блавацький повідомив, що створювати робочу групу для обстеження незадовільного стану доріг не будуть: «Це тільки витрачання часу. Тут тепер справа за прокуратурою, МВС, адже кошти, які виділялися, були використані неефективно. Відповідні звернення наша комісія вже сьогодні буде подавати».

На запитання, чи реально сьогодні когось за це покарати, Михайло Блавацький відповів: «Я думаю, що в нашій країні реально покарати через одного виконавця тих робіт. Якби покарали хоча б кількох начальників управлінь, то інші б боялися робити такі речі»

Михайло Блавацький також повідомив , що на сесії Львівської облради депутати планують заслухати звіт начальника облавтодору пана Тарасевича. На цій же сесії буде включене питання стосовно незадовільного стану доріг Львівщини.

Нагадаємо, що на сесії Львівської облради вже заслухали начальника управління служби автомобільних доріг Петра Шпитака і хотіли висловити йому недовіру за незадовільну роботу, однак за це проголосувала лише фракція ВО «Свобода».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ