Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На що Львівська ОДА виділила 78,7 млн грн упродовж тижня? Перелік об'єктів

78,7 млн грн - фінансування з обласного бюджету упродовж тижня. Про це сьогодні, 14 серпня, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської ОДА.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Упродовж тижня з обласного бюджету виділили 78,7 млн гривень. Про це інформують у департаменті фінансів Львівської ОДА.

З них: на ремонт та утримання автомобільних доріг - 21,9 млн грн,  реалізацію Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян області - 14,8 млн грн, закупівлю меблів, дидактичних матеріалів, комп'ютерної техніки для закладів освіти - 3,8 млн грн.

Також на облаштування та реконструкцію спортивних майданчиків скерували - 1,6 млн грн,  будівництво водопроводу в с. Помлинів Жовківського району - 1,1 млн грн, будівництво каналізаційної мережі на 2-х вулицях у м. Городку та реконструкцію міського парку в м. Трускавець - 0,4 млн грн, придбання шкільних автобусів для шкіл області - 0,4 млн грн, придбання житла учаснику бойових дій АТО, ООС та родин Небесної сотні мешканцю Перемишлянського району - 0,3 млн гривень.

Частково погашено кредиторську заборгованість, що утворилась за придбане у 2012 році медичне обладнання вітчизняного виробництва за кошти субвенції з державного бюджету в обсязі 2,7 млн гривень.

На першочергові потреби обласних установ (виплату зарплати, оплату енергоносіїв, продуктів харчування, медикаментів та інших отриманих послуг) виділено 31,7 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ