Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На що варто звернути увагу вибираючи ліжечка дитячі?

Організація спального місця малюка, важливе завдання, яке ставлять перед собою турботливі батьки малюків.

Організація спального місця малюка, важливе завдання, яке ставлять перед собою турботливі батьки малюків. Ліжко дитяче обов'язковий атрибут в дитячій кімнаті. Варто зазначити що вибір впливає не тільки на дизайн кімнати, але і на якість сну і здоров'я немовляти. Тому, не варто покладатись виключно на зовнішній вигляд, дизайн ліжечка. Тому, цілком логічним є запитання батьків, як вибрати дитяче ліжечко.

Визначившись з видом дитячого ліжечка, варто зазначити для себе пріоритети. Яким Ви бачите ідеальне ліжечко? Радимо звернути увагу на такі параметри як:

Матеріал. Дуже важливий пункт, від якого буде залежати не тільки якість виробу, але і здоров'я малюка. Наприклад, кращим варіантом для малюків стануть дерев'яні ліжечка дитячі. Вони натуральні, міцні, прості в догляді, і що найважливіше абсолютно безпечні для немовляти. Зверніть увагу на такі матеріали як: бук, сосна, осика. Вони абсолютно безпечні для малюка, і прослужать багато років.

Безпека. Зверніть увагу на те що б всі кути ліжечка були закруглені і якісно зашліфовані. Дуже часто можна зустріти дитячі ліжечка які оснащені регулюванням рівня дна. Коли дитина буде ставати на ніжки, дно ліжечка можливо опустити, що б малюк не випав з колиски. Також зверніть увагу, щоб ліжечко дитяче було більш стійким, особливо якщо воно доповнене колесами.

Зовнішній вигляд. Якщо необхідне ліжко для дівчинки, радимо звернути увагу на світлі відтінки: білий, слонова кістка, сірий і.т.д.

Додаткові функції. Ящики для постільної білизни, маятниковий механізм, фіксатор, опускна боковина, і не тільки. Сучасні дитячі ліжечка для новонароджених, оснащені додатковими функціями, які дозволяють спростити догляд за малюком батькам. Маятниковий механізм, за допомогою легкого похитування, дозволяє зробити сон малюка міцніше. Фіксатор маятника дозволяє при необхідності зупинити руху маятника. Опускна боковина, дозволить спростити доступ до малюка.

Цікавий факт: немовля проводить більшу частину (80%) першого року життя в дитячому ліжечку. Саме з цієї причини вибір ліжка для новонароджених дуже важливий для здоров'я і міцного сну малюка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ