Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На що звернути увагу при виборі стоматології в Києві

У світі дуже мало людей, хто любить стоматологів. Майже в усіх виникають однакові асоціації: неприємний звук бормашини, в'їдливий запах медикаментів та незвичні інструменти. Все це нагадує операційну, до якої жодна людина не хотіла б потрапити за власним бажанням. При тому, у світі майже немає людей, кого б оминула необхідність звернутись до стоматолога. Як обрати свою стоматологію в Києві, щоб було не страшно, при тому послуги були б надані професійно та якісно?

Досвід лікарів

Перше, на що слід звернути увагу: скільки успішних процедур було зроблено лікарями клініки, в яку ви збираєтесь звернутись і чи є позитивні відгуки пацієнтів? Навіть якщо клініка відкрилась лише вчора — це не означає, що лікарі, які там працюють, не мають досвіду, тому при виборі стоматології спиратись потрібно саме на цю інформацію. Інколи клініки переживають етапи реорганізації, зміни власника, через що змінюються назви, але на досвід лікарів це жодним чином не впливає.

Наприклад, стоматологія Люмі-Дент в Києві обирає саме таких досвідчених лікарів. В клініці їх працює 48 і у деяких з них стаж роботи понад 20 років. При тому всі вони не лише практикують, а й підвищують свою кваліфікацію в Європі та Америці. Колектив клініки є членом Асоціації стоматологів України.

Дешево — не значить якісно

Ціни на послуги стоматології в Києві дуже різні, і з першого погляду неможливо зрозуміти, за яким принципом вони формуються. Але якщо зайти на сторінку розрахунку вартості послуг на сайті клініки Люмі Дент, то можна зрозуміти складові кінцевої вартості. Ціни стоматології Люмі-Дент в Києві формуються з вартості матеріалів, кількості необхідних перед лікуванням діагностичних процедур, вартості самої процедури або лікування. При тому вартість розраховується прозоро та зрозуміло для пацієнта, і вона не змінюється під час лікування.

Обладнання та рівень сервісу

В клініці Люмі-Дент, яка входить в трійцю кращих стоматологій в Києві, лише сучасне технологічне діагностичне обладнання, яке дозволяє проводити маніпуляції швидко, точно та безболісно для пацієнтів. При цьому лікарі, які там працюють, проходять певне стажування для того, щоб вміти працювати з таким обладнанням. Пацієнтам клініки пропонують пройти повну комп’ютерну діагностику за допомогою рентгена, томографа та радіовізіографа з низьким рівнем радіаційного випромінювання. Тут є інтрооральна камера, за допомогою якої можна отримати знімки до, під час та після лікування.

Для співробітників вкрай важливий психо-емоційний стан пацієнтів, тому вже на початку візиту клієнти потрапляють в затишну атмосферу, де їх зустрічає дбайливий, уважний, але ненав’язливий персонал. Лікарі володіють методом комп’ютерної анестезії STA, за допомогою якої будь які процедури проходитимуть безболісно.

Клініка надає стоматологічні послуги в Києві з імплантації та протезування зубів, встановлення брекет-систем, діагностиці та лікування, лазерного відбілювання та очищення зубів від зубного каменю. Філіали клінік знаходяться на Лівому і Правому березі. Прийом пацієнтів одночасно відбувається в 15 професійно облаштованих кабінетах. Клініка має власні операційні.

В Люмі-Дент приїжджають пацієнти з усього світу, де професійні стоматологічні послуги такого рівня коштують набагато дорожче.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ