Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

На "Слугу народу" Ананченка напали і побили його

Нардеп від партії "Слуга народ" Михайло Ананченко на своїй сторінці у Facebook повідомив, у неділю, 15 грудня, у Сумах на нього напали невідомі.

"Повертаючись додому, в рідному місті Суми, на мене біля під’їзду здійснили напад двоє молодиків в балаклавах. Такі зухвалі дії я пов’язую з моєю політичною діяльністю та з голосуванням на наступному пленарному тижні. Хочу заявити, щоб будь-які хуліганські та інші протиправні дії стосовно нашої команди не змінять політичного курсу партії", – написав Ананченко.

Нардеп також додав: "З відповідальностю заявляю, що наша політична сила завжди буде притримуватися конструктиву та готова слухати думку кожного громадянина виключно в правовому полі. Сподіваюсь на швидку та неупереджену реакцію правоохоронних органів.

Як зазначає  речниця прокуратури Сумської області Наталія Науменко, за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 346 (насильство щодо народного депутата України) КК України. Розпочато комплекс невідкладних слідчо розшукових заходів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ