Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На стадіоні “Юність” тривають ремонтні роботи

Уже декілька років тривають роботи з реконструкції стадіону у Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького. Проте за інформацією депутата ЛМР від партії “Європейська Солідарність” Петра Адамик на ремонтні роботи ще необхідно 15-17 млн.
ultras.org.ua

Стадіон був відкритий у 1968 році, тепер використовується як домашня арена львівських спортсменів-регбістів.

У 2017 році проведено частину ремонтно-відновлюваних робіт: встановлено нову праву трибуну і реконструйовано гардеробні приміщення із душовими з розширенням завдяки надбудові та пристосуванням під адміністративно-господарський комплекс. Ремонтні роботи почали для створення сучасного регбійного стадіону, проте вони тривають і досі.  

“Ми мали робочу нараду щодо стадіону. Були проблеми з фінансуванням, але на сьогодні вже є гроші й роботи триватимуть. Щоб закінчити роботи ще потрібно близько 15-17 млн грн. На осінь ми маємо унікальну можливість провести Міжнародний регбійний матч, і якщо не буде проблем,  в гості до нас приїде голова Федерації регбі Європи. За результатами цього візиту, який  буде більш інспекційним, приймуть рішення, чи нам дадуть проводити фінал чемпіонату з регбі серед жінок.  Це дуже престижна і потужна історія. І зрозуміло,  що, якщо ми покажемо стадіон в такому вигляді як він є 2 останні роки, то це не буде позитивне рішення. Учора ми ніби знайшли модель взаємодії, тому сподіваюся, що все вдасться”, - розповів Петро Адамик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ