Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На станції Лавочне Сколівського району виявлено витік метанолу з цистерни

11 січня о 16 год. 30 хв. в ОДС ОКЦ ГУ МНСУ в Львівській області надійшло повідомлення про те, що на станції Лавочне Сколівського району Львівської області в одній із залізничних цистерн об’ємом 60 т товарного потяга, який прямував до станції Чоп, виявлено витік метанолу.

11 січня о 16 год. 30 хв. в ОДС ОКЦ ГУ МНСУ в Львівській області надійшло повідомлення про те, що на станції Лавочне Сколівського району Львівської області в одній із залізничних цистерн об’ємом 60 т товарного потяга, який прямував до станції Чоп, виявлено витік метанолу. Ця цистерна завантажувалась в м. Тула Російської Федерації на ООО «НПО Азот», станція відправник - Казначєєвка Російської Федерації Московської залізниці. Призначення вантажу – Чієрна над Тисою республіка Словаччина. Після виявлення витоку цистерну відчеплена від рухомого складу, відтранспортовано на додаткову колію. Вантаж знаходиться під митним контролем. Начальником стації Лавочне направлена телеграма на станцію Казначєєвка Російської Федерації за цим фактом. Рух залізничного транспорту не припинявся. До найближчих будівель залізниці 200 – 210 м, до житлових будинків – понад 500 м. Загрози населенню немає. Силами охорони ВОХР залізниці було організовано охорону в радіусі 200 м від цистерни. Витік метанолу проходить з-під захисного кожуха верхнього заливного люка (станом на 17 год. 30 хв. – 80 крапель за хвилину, станом на 18 год. 25 хв. – 10 крапель за хвилину). О 20 год. 00 хв. витік метанолу припинився.
Цистерну причеплено до товарного потяга та о 21 год. 40 хв. відправлено зі станції Лавочне до станції Чоп, з подальшим слідуванням до місця призначення. О 21 год. 55 хв. цистерна в складі вантажного потяга покинула межі Львівської області. Станом на 6 год. 00 хв. 12.01.06 року знаходиться на станції Чоп, де проходить митне оформлення. Про це повідомив прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ