Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Стрийщині чотирьом родинам загиблих військових вручили державні нагороди

Чотирьох захисників України зі Стрийщини удостоїли державними нагородами посмертно. Їх відзначили за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені під час оборони територіальної цілісності, вірність військовій присязі.
Фото - ЛОДА

Відповідно до Указів Президента України, орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно) нагородили Владислава Паленичку – лейтенанта, командира другої аеромобільної роти четвертого аеромобільного батальйону в.ч. А4350.

Орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) нагороджені:

Микола Озеров – підполковник, командир роти вогневої підтримки, легендарний кіборг;
Владислав Стасів - навідник гранатометного відділення взводу вогневої підтримки;
Михайло Яремчак - молодший сержант, командир механізованого відділення.
Державні нагороди рідним військовослужбовців вручив голова Стрийської РВА Богдан Янко.

«Для мене це велика честь і водночас важка місія. Немає таких слів, які б могли вгамувати біль рідних. Ми всі перед вами в неоплатному боргу. Низько схиляюсь перед вами батьки. Засвідчую свою повагу та шану за те, що виховали справжніх синів України. Висловлюю щирі слова подяки за синівський подвиг і велику батьківську жертву. Розумію, що жодні слова й нагороди не повернуть рідним близьких людей, але наш обов’язок – берегти пам’ять про них. Подвиг ваших синів, чоловіків та батьків будемо пам’ятати вічно, бо вони - Герої нашого часу!  Впевнений, що завдяки таким хлопцям – сміливим, відважним та нескореним – наша Україна була, є та буде! Героям Слава!» - зазначив під час вручення очільник району», - Богдан Янко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ