Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Стрийщині на вірність українському народові присягнули сотні захисників

Військову присягу склали військовослужбовці 420 стрілецького батальйону та стрілецької бригади. Розпочали захід із хвилини мовчання за усіма військовослужбовцями, які віддали своє життя у боротьбі за Україну. Опісля під супровід Гімну урочисто підняли Державний Прапор.

Подякував бійцям 420 стрілецького батальйону та стрілецької бригади начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Сьогодні тут ще декілька сотень воїнів стрілецького батальйону і стрілецької бригади склали присягу на вірність українському народові. До лав ЗСУ приєднались наші земляки й землячки з різних куточків Львівщини. Дорогі захисники й захисниці, бийте ворогів і бережіть себе та одне одного. Чекаємо вашого повернення додому живими, здоровими і з перемогою. Завжди пам’ятайте: ви не лише у бронежилетах, над вами є надміцний щит з молитов та віри – ваших рідних, нашого духівництва і всієї Львівської області», – наголосив очільник області.

Підтримати своїх рідних прийшли батьки військових, члени сімей, діти.

«У мене сьогодні сльози гордості за свого сина. Звісно, я переживаю, як будь-яка мати, завжди хочу знати, що моя дитина жива та здорова. Одного вечора ми з батьком вечеряли, коли наш син сказав, що піде захищати свою землю. Як і тоді, я не могла стримати сліз, але переконувати його ми не мали права», – поділилась мати військового Ольга.

Захисники урочисто присягнули обороняти Україну, захищати її суверенітет та територіальну цілісність, чесно виконувати військовий обов’язок, неухильно дотримуватись законів України, ніколи не зрадити українському народові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ