Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Стрийщині стартував наметовий табір Військової школи імені Героя України Тараса Матвіїва

У місті Жидачеві, біля гори Базиївка, розташувався наметовий табір Військової школи імені Героя України Тараса Матвіїва. Цьогоріч участь у таборуванні та вишколі взяли понад 30 представників молоді Львівщини, Івано-Франківщини та Тернопільщини.

Проєкт реалізують за підтримки управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Юні патріоти  навчаються  військовій тактиці  та вивчають домедичну   допомогу,  займаються спортом, аеророзвідкою, цікавими іграми, беруть  участь у навчальних стрільбах, командних змаганнях, а вечорами біля ватри лунає  українська пісня. Учасники таборування також слухають  повчальні  розповіді, переглядають  фільми.

Табір  триватиме до 24 липня.

Варто нагадати, що на церемонії  відкриття  наметового табору Військової школи імені Героя України Тараса Матвіїва, який багато зробив для військово-патріотичного виховання молоді, взяли участь батьки Героя – пан Тарас і пані Валентина.  Для них найважливішим є те, що справа їхнього сина живе й гартує українську молодь – зазначають у Стрийській РВА.

Нагадаємо,  проєкт реалізують за підтримки управління молоді та спорту Львівської ОВА у межах конкурсу проєктів «Молодь Львівщини».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ