Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Стрийщині стався витік газу: мешканців відселили, експерти з'ясовують причини

На території шести домогосподарств у Розвадові Стрийського району з-під землі виходив природний газ. В одному житловому будинку він виходив з-під фундаменту.
Фото: infovlgas.com.ua

Як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, газопостачання до села тимчасово припинили. 29 осіб, зокрема дев'ять дітей, відселили до родичів.

"У селі уже відбулося засідання місцевої комісії ТЕБ та НС. Причину витоку газу встановлюють. Зараз фахівці обстежують кожен об’єкт, який перебуває в радіусі витоку, підраховують збитки та наслідки події", – розповів Козицький.

На місце виїхали представники департаменту з питань цивільного захисту населення ЛОДА, департаменту паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства ЛОДА, департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА, а також фахівці ГУ ДСНС у Львівській області.

"Профільні спеціалісти спостерігають за розвитком подій та роблять необхідні розвідки. Повертатися до домівок людям, господарства яких постраждали, рекомендують лише після дозволу фахівців", – додав начальник ЛОВА

Більше інформації він пообіцяв повідомити згодом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ