Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Святвечір бездомні у Львові розділили трапезу за столом

Пам’ятаючи про потребуючих громадян Львова та родинність величного свята Різдва Христового, Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян, розуміючи соціальний обов’язок подарувати радість спільного святкування, а також дарувати увагу соціально вразливим людям, організовує Святу Вечерю для бездомних мешканців нашого міста, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Святвечір відбувся 6 січня 2014 року у приміщенні Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян, що за адресою: вул. Кирилівська, 3а. Участь в трапезі взяли майже 40 осіб.

«Цьогоріч в приготуванні Святвечора нам традиційно допомогли релігійні спільноти. Так, нас підтримали отці-редемптористи, настоятель церкви Різдва Пресвятої Богородиці Орест Фредина, Згромадження Сестер св. Йосифа, церква Покрови Пресвятої Богородиці, приватні підприємці та небайдужі мешканці міста. На святковому столі були традиційні страви: кутя, борщ, вареники, риба, узвар та пампухи», - розповів директор Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян о. Олег Федоренко.

Напередодні новорічно-різдвяних свят для потреб бездомних Центру обліку та нічного перебування львівські підприємці передали продукти від ТЦ «Опера Пасаж» та кавовий напій від СП «Галка ЛТД».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ