Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На території Львівщини зареєстрували більше одного мільйона земельних ділянок

Як інформує 20 травня прес-служба Держгеокадастру, у 2020 році державні кадастрові реєстратори Головного управління Держгеокадастру у Львівській області зареєстрували у Державному земельному кадастрі 46 397 земельних ділянок, з них 44 852 (95% від загальної кількості) заяв надійшли за допомогою онлайн-сервісу Держгеокадастру (e.land.gov.ua).

Загалом станом на сьогодні у Державному земельному кадастрі зареєстровано 1,2 млн земельних ділянок, що розташовані на території Львівської області.

Також триває процес внесення відомостей до Державного земельного кадастру щодо меж адміністративно-територіальних одиниць. Із загальної кількості населених пунктів Львівської області, за заявами органів місцевого самоврядування, внесено відомості про межі 271 адміністративно-територіальної одиниці. Впродовж 2020 року внесено 25 таких відомостей в Національну кадастрову систему. Також внесено відомості про нормативну грошову оцінку 544 населених пунктів Львівщини (з них у 2020 році – 122).

Довідково

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитися з адресами центрів на офіційному сайті Держгеокадастру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ