Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На трасах Львівщини «пасуться» псевдоатовці

На трасах Львівщини з’явилися шахраї, які вдають поранених учасників АТО і випрошують гроші у довірливих водіїв. Допис про один з таких випадків розмістив на своїй сторінці у Фейсбук користувач Yuriy Dmytryshyn.

Подаємо допис повнотекстово:

«Моральний піз...! Останніх кілька років маю звичку завжди підвозити людей у формі. Тиждень тому, повертаючись з роботи додому по трасі Чоп-Київ, дивлюсь на виїзді зі Стрия, стоїть військовий з рюкзаком і спиняє авто. Я зупиняюсь, кажу сідайте. Перша фраза «але я не маю грошей». Кажу, та взагалі не питання. Запропонував води, яблук. Розказує свою страшну історію про поранення, як у Чернівцях у госпіталі лежав, і їде, щоб побачити діточок, живе в Червонограді. Питаю, а чому не на автобусі, а тут на окружній стояли? Автобус не взяв, бо посвідчення і військовий квиток забув у госпіталі. Ну добре.

Доїжджаємо до Львова, а він починає, майже зі сльозою на очах, просити гроші, щоб хоч з чимось до діточок приїхати. Каже, віддам, на картку скину. Кажу не треба, просто дав йому і все.

Сьогодні їду, на виїзді зі Львова знову в формі хтось спиняє машину, зупиняюсь, сідає в машину і знову «але я не маю грошей». Чую щось знайоме. Я подивився і офігів. Ну, думаю, що буде далі розказувати. Те саме, тільки з львівського госпіталю в Івано-франківську область, в село, їде. Я послухав хвилин 10-15, а потім кажу а ви зі мною тиждень тому їхали. Він чуть не обкакався. Замовк і ні слова.

Я по середині дороги його висадив. Шкода, що спішив на операцію, а так би, як мінімум, потрібно було голого впустити по трасі без форми. Навіть не знаю, як таких моральних виродків краще наказувати».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ