Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

На трасі Київ-Чоп дві жахливі аварії. Є поранені та загиблі

Сьогодні, 11 серпня, о 15:30 біля с. Тухолька Сколівському районі сталася жахлива аварія. На трасі Київ-Чоп сталося дві ДТП одне біля іншого є багато постраждалих. Про це повідомили на сторінці Варта1 у Фейсбуку.

«Багато постраждалих. Згоріла машина, чоловік і жінка на узбіччі мертві накриті лежать», - йдеться у повідомленні.

Цю інформацію підтвердила речниця Патрульної поліції Львова Катерина Рибій: «Там дві ДТП і дві зі смертями. Відстань між ними не значна».

Деталі поліція обіцяє повідомити згодом.

Як повідомив сайт mukachevo.net, в аварії загинули закарпатські туристи, які прямували на літак до Туреччини.

За словами близьких, чиї родичі прямували на відпочинок, ДТП за участі групи із Закарпаття сталася близько 13:00 в районі села Нагірне, що в Сколівському районі Львівської області. На жаль, інформують рідні пасажирів, водій та один з пасажирів загинули.

Mukachevo.net сконтактував з поліцією Львівщини, де підтвердили відразу 2 ДТП у цей час неподалік с. Нагірне. При чому обидва смертельні. У першому зіткнулися туристичний автобус та BMW: 2 пасажири BMW загинули, про жертв з туристичного автобусу поліція не інформує. Інше ДТП сталася за участі Mercedes Sprinter та вантажівки: тут 2 загиблих у Spinter.

Близько 16.00 години в соцмережах з’явились фотографії страшної аварії. На фото і справді видно перевернутий Mercedes Sprinter із закарпатськими номерами та двох постраждалих. За попередніми даними, в результаті ДТП машина марки BMW згоріла, щонайменше 15 осіб госпіталізовані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ