Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На три дні Львів перетвориться на шоколадну столицю

На три дні Львів перетвориться на шоколадну столицю. З 6 до 8 березня Львів гостинно прийматиме шоколадних ласунчиків з усіх куточків України та світу. Місто перетвориться на серце шоколадних імпрез та перфоменсів. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Вже традиційно, третій рік поспіль з 6 до 8 березня у Львові буде проходити третє «Міське свято шоколаду». Цьогоріч Свято Шоколаду відбуватиметься на трьох локаціях: Площі Ринок, площі перед Львівською оперою та у приміщенні Львівського палацу мистецтв.

 

«Рішення проводити Свято Шоколаду в приміщенні Палацу мистецтв мотивоване тим, що на святкуванні планується проведення великої кількості майстер-класів та інших феєричних дійств з шоколадом, для яких потрібні спеціальні умови. Мінливі погодні умови та нестабільна температура повітря роблять неможливим втілення таких задумів просто неба. Вже зараз в приміщенні ведуться підготовчі роботи, встановлюються кондиціонери та інше обладнання для створення на місці святкувань оптимальних сприятливих умов», - повідомив начальник управління культури та туризму ЛМР Андрій Сидор.

 

Родзинкою цьогорічного фестивалю стане участь у Святі Шоколаду всесвітньо відомого ужгородського кондитера-шоколатьє Валентина Штефаньо, який задля приїзду до Львова відклав свою поїздку на Чемпіонат кулінарних мистецтв в Парижі.

 

На Святі гуру шоколадних справ даватиме цікаві майстер-класи, показуватиме віртуозні шоу з виготовлення велетенських шоколадних скульптур. Майстер планує вразити гостей свята гігантською двометровою скульптурою лева з шоколаду.

 

На гостей та мешканців міста чекають шоколадні фонтани, концерти та традиційний велетенський шоколадний торт. Також організатори підготували чимало забав і для найменших учасників свята.

 

Завершиться свято грандіозним «Шоколадним балом», який буде проходити 8 березня. Особливістю «Шоколадного балу» будуть танцювальні майстер-класи від Влада Ями та Григорія Чапкіса.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ