Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Центральний ринок Луцька претендує фірма, яку очолює глава облспоживспілки

На розгляд Луцької міськради внесли проєкт рішення, який передбачає передачу в оренду приватній фірмі земельної ділянки, де розташований Центральний ринок.

Про це повідомив власкор Гал-інфо.

На сайті луцької мерії опублікували проєкт рішення щодо передачі в оренду ТОВ «Луцький ринок» земельної ділянки на вулиці Глушець, 1 у Луцьку для обслуговування ринку «Центральний». Мова йде про земельну ділянку площею 2,2 га, де нині розташоване торговище.

Відповідно до проєкту рішення Луцької міськради, земельну ділянку планують передати в оренду на 10 років.

Згідно з даними платформи YouControl, керівницею ТОВ «Луцький ринок» і статутним капіталом у 6,3 мільйона гривень є Марта Кандиба, яка водночас є главою Волинської облспоживспілки.

Саме із облспоживспілкою Луцька міськрада за різних міських голів понад 10 років вела так звані «базарні війни», намагаючись передати найбільші ринки міста спеціально створеному комунальному підприємству.

Ще в січні цьогоріч луцький мер Ігор Поліщук інформував у своєму фейсбуці про перемогу в черговому судовому протистоянні з облспоживспілкою. Госпсуд Волині відмовив у спілці у скасуванні рішення міськради щодо непродовження договору оренди земельної ділянки під правою частиною ринку «Центральний».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ