Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Турківщини водій влетів у дерево: пасажирка загинула

23 вересня близько 04:20 год. в с. Лосинець Турківського району Львівської області сталась дорожньо-транспортна пригода. Про це сьогодні, 24 вересня, повідомили Гал-інфо у департаменті з питань цивільного захисту населення.

Мешканець с. Лосинець 1993 року народження (26 років), керуючи автомобілем “ВАЗ-2107”, виїхав за межі проїжджої частини дороги, де зіткнувся із деревом.

Унаслідок ДТП пасажир автомобіля, мешканка с. Лосинець 1988 року народження (30 років), отримала тілесні ушкодження, від яких померла в Турківській КЦРЛ. Водій автомобіля із діагнозом: “закрита черепно-мозкова травма, закрита травма грудної клітини і живота, закритий перелом верхньої третини правого стегна, забій лівого кульшового суглобу”, госпіталізований до реанімаційного відділення Турківської КЦРЛ.

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі Поліції Львівської області, правоохоронці встановлюють обставини ДТП, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що вибухівку у медзакладі на Личаківській не виявилиДодамо, як писало Гал-інфо, у Львові в поліклініці виявили підозрілий пакунок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ