Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На турнір з професійного боксу у Львові запросили чотири зірки світового боксу

Почесними гостями турніру з професійного боксу, який відбудеться 26 лютого 2006 року у Львові у Палаці спорту «Україна», будуть зірки світового боксу Костянтин Цзю, Даріуш Міхальчевський, Володимир Вірчіс і Віталій Кличко. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив журналістам віце-президент Львівської асоціації професійного боксу Володимир Липський.
«Ми направили гарантійний лист Кості Цзю і маємо гарантію, що він прибуде у Львів на титульні поєдинки турніру з професійного боксу. Також Асоціація проводить переговори і з Віталієм Кличком, який попри напружений графік роботи також обіцяв приїхати у Львів. Зараз переговори про приїзд відомих чемпіонів перебувають на стадії домовленостей і узгодження технічних умов приїзду. Костянтин Цзю стане окрасою вечора поєдинків з професійного боксу, адже він є абсолютним чемпіоном у своїй вазі за трьома версіями», – сказав Володимир Липський.
 Він також зазначив, що 25 лютого ввечері Костянтин Цзю прибуде у Львів літаком. «Ви самі розумієте, що для організації прибуття на турнір відомих боксерів потрібні великі кошти, проте задля популяризації боксу на теренах Львівщини ми готові їх витратити. Хоча йдеться при декілька десятків тисяч євро. Аналогічний турнір відбудеться наступного дня, 27 лютого, у Києві, куди Костянтин Цзю поїде після львівських турнірів, тому ми розділимо витрати на організацію поїздки з Київською асоціацією професійного боксу», – зазначив Володимир Липський.
  Він також запевнив, що власне організація такого турніру в Палаці спорту «Україна», а не у Львівському цирку є виправданою, оскільки дане приміщення більш пристосоване для організації поєдинків з професійного боксу. «Україна» дає більшу можливість для організації ефектнішого шоу, і ми проводимо переговори з телеканалом «Інтер» про пряму трансляцію турніру зі Львова. Потрібно створювати всі умови для популяризації рейтингу боксу і піднімати до нього громадський інтерес. Тому на цей турнір і запрошуємо таких почесних гостей, як Володимир Вірчіс, Костянтин Цзю, Віталій Кличко», – розповів віце-президент Львівської асоціації професійного боксу Володимир Липський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ