Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Великдень для потребуючих у Львові відбудеться святковий обід

Окрім продуктових наборів, які місто закупило для людей у потребі до Великодня та Дня міста, на свято Воскресіння Христове для потребуючих, які отримують послуги у Центрі обліку та нічного перебування бездомних, організовують святковий обід. Водночас, хто має змогу допомоги в організації обіду, просять зголошуватись. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
У Ватикані організували обід для потребуючих

Так, у Великодню неділю, 2 травня, працівники Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб накриють Великодній стіл для людей, які не мають домівки. Будуть усі традиційні великодні українські страви: паска, яйця, ковбаска, випічка та інші наїдки. Розпочнеться сніданок зі спільної молитви о 09.00 год.

Як зазначають у Центрі, до організації свята уже долучились волонтери, благодійники та підприємці. Але якщо у когось також виникне бажання допомогти, то у Центрі будуть раді усім. Повідомити про свою участь можна за тел. 233-14-79. Також допомогти можна продуктами, або поволонтерити у Центрі на Великдень.

Водночас, 29 квітня о 14.00 год біля Порохової вежі Спільнота взаємодопомоги "Емаус-Оселя" планує почастувати 300 осіб (суп і роздача великодніх пакунків). Також цього дня о 19.00 год біля Порохової вежі Спільнота Святого Егідія також організує частування для людей у потребі.

Нагадаємо, з нагоди Великодня та Дня міста, у Львові закупили 6634 комплекти продуктових наборів: 3500 придбало управління соціального захисту для найбільш потребуючих мешканців Львівської МТГ з числа малозабезпечених, осіб з інвалідністю та осіб, які мають порушення функцій зору та слуху. Решту, а це 3134 набори, купив Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування для одиноких літніх людей та самотніх осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку установи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ