Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Великдень рашисти обстрілювали Україну снарядами з написами "Христос Воскрес"

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський розповів про результати поїздки на схід України. Він відвідав чотири області – Дніпропетровську, Запорізьку, Луганську та Донецьку.
Денис Монастирський

"Сьогодні на сході нашої Держави відбуваються найтяжчі бої. Незважаючи на заклики Президента України Володимира Зеленського оголосити перемир'я у дні Великодніх свят, ворог завдав безпрецедентних ракетних обстрілів не тільки на Донбасі, а й по інших областям України. Особливо цинічним було те, що на снарядах, які пускали окупанти, були надписи "Христос Воскрес", – зазначив Денис Монастирський.

Міністр зазначив, що у той час, коли мирні українці перебувають із сім’єю на Великдень, наші правоохоронці, рятувальники, прикордонники та нацгвардійці боронять нашу Державу на передовій.

"Саме в ці дні прийняв рішення підтримати наших Героїв, підняти їх бойовий дух та особисто вручити державні нагороди", - сказав очільник МВС України.

Сили Міністерства внутрішніх справ України "єдиним фронтом – єдиним кулаком" нищать ворога. Російська сторона відмовляється забирати тіла тисяч загиблих окупантів, які залишаються після невдалих спроб захопити Донбас.

"Зворушливо спостерігати, як батько та син разом воюють за нашу Державу. Це як символ українського народу, коли покоління об’єднуються проти цієї російської навали", – зауважив Денис Монастирський.

Крім цього міністр подякував міжнародним партнерам, які надають нам військову підтримку у боротьбі з ворогом та допомагають нашим рятувальникам ДСНС України у розмінуванні звільнених територій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ