Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На весіллі депутата Львівської міськради гостей розважала Тіна Кароль

У суботу, 30 вересня, одружився наймолодший депутат Львівської міськради Віталій Свіщов. Весілля впродовж двох днів святкували у готелі Rixos-Prykarpattya Resort у Трускавці. Гостей розважали українські зірки Тіна Кароль, Макс Барських, Даша Астаф’єва та Міла Нітіч, а також німецький музикант Давид Лубега (більш відомий під псевдонімом Lou Bega). Про це пише Zaxid.net. з посиланням на Високий замок.

Як інформує газета «Високий Замок», за виступи зірок заплатили близько 100 тис. доларів. У розмові із Zaxid.net 23-річний депутат назвав суму «перебільшеною».

За інформацією ВЗ, гонорар Тіни Кароль за виступ на весіллі Віталія Свіщова склав щонайменше 50 тис. доларів. За виступи Макса Барських та Даші Астаф’євої заплатили щонайменше по 20 та 10 тис. доларів відповідно. А гонорар Міли Нітіч склав 3-5 тис. доларів. Ведучими свята були відомі шоумени Андрій Джеджула та Віталька (Ігор Бірча). Повідомляють, що гонорари ведучих склали 2-6 тис. доларів. В кількох київських івент-агенціях Zaxid.net підтвердили, що в українських зірок справді можуть бути такі гонорари, щоправда їх розмір суттєво залежить від конкретної дати і місця заходу.

Спеціальним гостем весілля був популярний на початку 2000-х років німецький співак Lou Bega. За інформацією ВЗ, гонорар Lou Bega на весіллі чи іншому приватному заході складає щонайменше 30 тис. євро та ще близько 30% від цієї суми – його побутовий райдер.

Сам Віталій Свіщов стверджує, що журналісти перебільшили вартість весілля.

«Частина виконавців є друзями родини і виступили у подарунок, жодних гонорарів вони не отримували. Це Андрій Джеджула, Віталька, Міла Нітіч, – розповів Віталій Свіщов ZAXID.NET. – Стосовно виступів інших артистів, то це подарунок наших батьків. І мої батьки, і батьки моєї дружини все життя працювали і є заможними людьми... Я не є спеціалістом у цій сфері і про гонорари коректно запитувати самих зірок. Але я точно кажу: жодних гонорарів у 50 тис. доларів не було».

Ведучий Андрій Джеджула підтвердив Zaxid.net, що він та його колега Ігор Бірча (Віталька), а також співачка Міла Нітіч не отримали гонорарів за виступи на весіллі Віталія Свіщова, а їх присутність була подарунком для молодят.

«Я вже вісім років спілкуюсь з Олександром Свіщовим і навіть заходжу до нього в гості, коли буваю у Львові. Тому погодився бути ведучим весілля його сина без жодних гонорарів, – сказав Андрій Джеджула. – Щоправда, мені на два дні винайняли номер у готелі Riхos, в якому і було весілля, ну і забезпечили мене харчуванням. Така сама ситуація і з виступом Ігоря Бірчі. Щодо Міли Нітіч, то після весілля в неї був коцерт у Трускавці і їй вдалось приїхати трохи швидше, щоб привітати Віталія. А те, на яких умовах виступали інші артисти, я не знаю».

Додамо, що на сайті готелю Rixos-Prykarpattya Resort вказано, що найдешевший номер зі сніданком коштує 2,4 тис. грн за добу. Повний пансіон – від 2,8 тис. грн за добу.

За словами Віталія Свіщова, його дружину звати Софія (прізвище Віталій відмовився назвати), за освітою вона – економістка. Батьки Софії багато років живуть в Італії та займаються бізнесом. «Її мама – українка, а тато – італієць. Вони багато років живуть в Італії та мають свій приватний бізнес і можуть собі дозволити подарувати своїй дочці справжнє свято з нагоди весілля», – додав Віталій Свіщов.

Нагадаємо, 23-річний Віталій Свіщов – наймолодший депутат Львівської міської ради, обраний за списком Блоку Петра Порошенка «Солідарність». Він є випускником Львівської комерційної академії та гравцем львівського ватерпольного клубу «Динамо». Його батько Олександр Свіщов є відомим бізнесменом та президентом ВК «Динамо».

Нагадаємо також, родина Свіщових володіє земельною ділянкою площею 1,8 га у закритому елітному поселенні у селі Підберізці біля Львова, де проживають найзаможніші львівські бізнесмени та депутати. Офіційно ділянка є у власності бабусі Віталія Свіщова Валентини.

У своїй е-декларації 23-річний Віталій Свіщов вказав, що є власником трьох квартир у Львові, які йому у 2015 році подарував батько. У власності Віталія є легковий автомобіль Scoda Oktavia A5 2012 року випуску та мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter 315 CDI 2011 року випуску. На рахунках Віталій Свіщов зберігає 69 тис. грн, 17,7 тис. доларів та 6,9 тис. євро. За 2016 рік Віталій Свіщов задекларував понад 620 тис. грн доходу.

Zaxid.net

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ