Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На відпочинок в «Артек» приїхало понад 600 дітей із прифронтового сходу України

У Міжнародному дитячому центрі «Артек», що у Києві, в Пущі Водиці, розпочалася VII зміна «Україна крізь простір і час». На неї приїхало понад 850 українських дітей, переважна більшість – з прифронтових територій Донецької та Луганської областей. Зміна триватиме з 3 по 23 грудня. Повідомила прес-служба Державного управління справами

Протягом цього періоду діти зможуть проявити свої інтереси і прагнення, відчути свої здібності та покликання. Педагоги намагатимуться допомогти артеківцям зрозуміти, що діти здатні міняти себе, своє життя, свою країну.

Оскільки зміна припадає на зимові свята, то однією з центральних подій стане акція «Коляда починається з «Артеку», у рамках якої відзначатимуться дні Святого Миколая, Святого Андрія та Стрітення. Крім того на дітей чекають фестиваль співдружностей «Коло друзів», який відкриє двері у мистецьку майстерню «Різдвяна зірка мрій», фольклорна програма «Ватра 12 місяців» і тематичний захід «Моя свобода – моя відповідальність». Періодом активної творчої реалізації стане «Зимовий ярмарок ідей», в рамках якого артеківцям пропонується дослідити декілька тем:  «10 зимових забав в Україні», «10 цікавих українських винаходів», «10 загадок від детективів», «10 витинанок зими», «10 головоломок з усього світу». 





 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ