Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На відрізку дороги Дрогобич-Снятинка завершено ремонт

Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
1/3
На відтинку дороги, яка сполучає Дрогобич, Старе Село, Залужани та Снятинку завершено ремонт дорожнього покриття. Загалом відремонтовано 1,9 кілометра дороги, яка тривалий час перебувала в критичному стані. Про це повідомили 7 серпня у пресслужбі Дрогобицької міської ради.

Роботи виконано в межах експлуатаційного утримання за рахунок коштів обласного та місцевого бюджетів.

Про завершення робіт поінформував начальник Департаменту міського господарства Андрій Паутинка, який наприкінці минулого тижня здійснив виїзний огляд об'єкта, спільно з заступниками міського голови Романом Бейзиком та Юрієм Кушликом.

"Оглянули завершення робіт і обговорили про подальші наші спільні кроки. Вважаю прийняте рішення депутатським корпусом виділити 3 млн грн співфінансування – правильним. Усім хто працював над реалізацією цього проєкту дуже дякую", – наголосив Андрій Паутинка.

Нагадаємо, дана ділянка дороги перебуває на балансі Департаменту дорожнього господарства Львівської обласної державної адміністрації. Відповідно її утримання та ремонт може здійснювати лише балансоутримувач, тобто обласний Департамент дорожнього господарства.

Посадовцям міської ради вдалось дійти згоди з балансоутримувачем дороги, з метою проведення ремонтних робіт. У квітні сесією міської ради прийнято рішення про виділення з місцевого бюджету громади трьох мільйонів гривень, у якості співфінансування до обласних коштів. Після чого ремонт дороги таки провели.

Кріль обіцяє, що структури Єдиного Центру в регіонах будуть готові до червня, і до них приєднається багато БЮТівців

Як наголошують в Департаменті міського господарства – на відремонтованому відрізку потрібно нанести дорожню розмітку та упорядкувати обочини. Такі роботи може виконати балансоутримувач дороги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ