Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Вінниччині поліцейські врятували життя 74-річній пенсіонерці

Цілу ніч весь особовий склад відділу поліції шукав зниклу літню жінку, яка зникла ввечері 19 березня у Жмеринці. Бабусю з переохолодженням поліцейські виявили за 4 кілометри від домівки наступного ранку. Про це повідомив відділ комунікації поліції Вінницької області.

19 березня близько 22.00 в Жмеринський відділ поліції звернувся місцевий житель з проханням допомогти встановити місцезнаходження його 74-річної бабусі. Ввечері жінка вийшла з дому та не повернулась. Мобільного телефону пенсіонерка не мала, що ускладнювало її пошук.

За словами начальника жмеринської поліції Валерія Домбровського, усю ніч особовий склад районної поліції разом з родичами шукав бабусю. Поліцейські прочісували територію, перевіряли нежилі приміщення, вокзали.

20 березня близько шостої години ранку зниклу жінку знайшли в декількох кварталах від  її будинку  в безпорадному стані – вона сиділа на землі і від холоду не могла рухатись. Пенсіонерка страждає на періодичну втрату пам’яті, пояснити своїх дій та розповісти, де знаходилась вночі, вона не змогла. Бабусю працівники поліції зігріли та передали лікарям швидкої допомоги. Наразі її життю нічого не загрожує.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ