Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На війні загинув 24-річний дрогобичанин Юрій Шпук

Під час захисту України від ворога загинув молодий дрогобичанин Юрій Шпук. Воїн загинув 3 вересня 2023 року, однак лише зараз тіло молодого Героя зможуть привезти додому, аби воно знайшло вічний спочинок на Алеї Слави. Про це Гал-інфо повідомили у Дрогобицькій міській раді.
Юрій Шпук

Йому назавжди залишиться 24 роки…

Юрій Шпук народився 14 вересня 1998 року. Проживав у Дрогобичі на вулиці Грушевського. Закінчив ЗОШ №14 та 15-те училище. Працював на Тандемі. За словами матері – Юрій був добре знаний у Дрогобичі за прізвиськом «закладка», оскільки він часто проводив позитивні розіграші та квести серед молоді.

Як тільки розпочалось повномасштабне вторгнення, Юрій одразу ж поривався стати на захист України. Добровільно пішов до військкомату проситись на фронт, однак отримав відмову через проблеми зі здоров’ям.

Своїх спроб хлопець не покинув, відтак вже наприкінці 2022 – на початку 2023 року таки долучився до лав ЗСУ в іншому місті. Був старшим стрільцем-снайпером вч А-2582.

Воїн загинув під час виконання бойових завдань з захисту України 3 вересня 2023 року в Пологівському районі Запорізької області.

З рідних у загиблого залишились батьки, сестра, тітка.

Зустріч траурного конвою відбудеться найближчими днями.

Вічна пам’ять Герою!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ