Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На в'їзді в Крим черг уже немає, - прикордонники

Російська сторона почала пропускати до Криму автомобілі некримської реєстрації, в результаті чого на адмінкордоні Херсонщини з Кримом наразі не спостерігається накопичення транспортних засобів у так званій нейтральній смузі між українськими та російськими КПВВ.

Про це у бесіді з кореспондентом Укрінформу розповів у понеділок т.в.о. помічника начальника Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби України з питань взаємодії із засобами масової інформації Максим Сорока.

"На даний час на адмінкордоні з Кримом українські прикордонники не спостерігають у так званій нейтральній смузі між українськими та російськими контрольними пунктами в'їзду-виїзду накопичення транспортних засобів, що їдуть у бік Криму. Через перебої у власній базі даних російська сторона  призупинила пропуск на півострів з материкової України автомобілів некримської реєстрації, в результаті чого на адмінкордоні знову утворилися черги машин. Проте вчора спочатку на КПВВ "Чонгар", а в ніч із неділі на понеділок - на КПВВ "Чаплинка" і "Каланчак" російською стороною відновлений пропуск через адмінкордон автомобілів некримської реєстрації, що рухаються на півострів", - розповів Сорока.

Наразі пропуск транспортних засобів з материкової України у бік Криму здійснюється у звичайному режимі, зазначив Сорока.

Довідково. На території Херсонщини на адмінкордоні з Кримом знаходяться три контрольні пункти в'їзду-виїзду - "Чаплинка" і "Каланчак" (Каланчацький район) і "Чонгар" (Генічеський район).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ