Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Волині каратисти «Кордону» набирають новачків (відео)

Луцький спортивний клуб кіокушинкай карате «Кордон» розпочав новий тренувальний сезон. Про це учора, 25 вересня, повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

У червні-липні юні спортсмени з досвідченими наставниками провели тренувальний збір на березі Світязя. З початком навчального року діти готуються на базі ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Після літніх тренувань клуб поповнюється «новобранцями»-першокласниками і очікує на нових членів. До вихованців «Кордону» уже цього року доєдналось п'ятеро маленьких каратистів з сімей прикордонників. Проте, зазвичай найбільше першачків батьки записують на карате в жовтні. 

Заняття в клубі дозволяють дітям розвиватися і фізично і розумово. Наприклад, усі шестеро вихованців клубу «Кордон», які випустилися цього року зі шкіл, стали курсантами вищих військових навчальних закладів. Вони мають спортивні звання кандидатів у майстри спорту і склали випускні іспити ЗНО з високими балами.

Вихованці клубу тренуються як під час навчального року, так і протягом канікул. Свою майстерність вони постійно доводять на різних змаганнях. На початку жовтня вихованці «Кордону» візьмуть участь у змаганнях на кубок Львова. 25-26 жовтня вони змагатимуться на турнірі в Ужгороді. А в першій половині листопада у Луцьку проводитимуть відкритий обласний турнір «Західний кордон».

СК «Кордон» створений за сприяння спортивного комітету Державної прикордонної служби України. Більше половини його вихованців є дітьми з родин прикордонників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ