Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Волині контрабандисти намагались перемістити цигарки на безпілотнику

Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
1/3
Військовослужбовці Луцького загону припинити чергову незаконну оборудку з переміщення сигарет. Про це пеовідомили 12 листопада Гал-інфо у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

За інформацією здобутою оперативними співробітниками, приблизно опівночі прикордонний наряд зафіксував літальний об’єкт, що переміщувався вздовж українсько-польського кордону.

Прикордонники одразу про даний факт повідомили підрозділ протиповітряної оборони ЗСУ, а також сповістили польських колег та організували пошукові заходи.

І вже незабаром, за допомогою тепловізійного приладу спостереження, вдалося виявити літальний апарат, який знижувався. В ході пошуку за кількасот метрів від державного кордону було виявлено октокоптер та 200 пачок сигарет, прикріплених до нього.

Проте, пошукові заходи на цьому не припинилися і вже з настанням світанку прикордонникам вдалося знайти ще один «сигаретний борт». Цього разу у лісовому масиві було виявлено квадрокоптер та 500 пачок сигарет.

«Безпілотники» та тютюнові вироби доставлено до підрозділу. Наразі встановлюється коло причетних до незаконної діяльності осіб.

До слова, протягом поточного року на ділянці Західного регіонального управління зусиллями охоронців кордону припинено польоти 9 літальних апаратів, які використовувалися з протиправною метою – 1 літака та 8 «безпілотників».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ