Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Волині затримали українців з цигарками

Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
Фото Держприкордонслужба
1/3
Двох українців з 18 ящиками цигарок затримали прикордонники біля кордону з Білоруссю. Про це повідомили 31 серпня Гал-інфо у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Протидія прикордонників незаконному переміщенню через кордон підакцизних товарів триває. Чергову незаконну оборудку вдалося припинити прикордонникам Луцького загону.

Так, поблизу державного кордону з Республікою Білорусь, в межах Шацького району, пізньої ночі прикордонним нарядом були виявлені двоє невідомих з пакунками. Як було встановлено згодом, в пакунках знаходилося 8796 пачок сигарет білоруського виробництва з білоруськими акцизними марками.

Правопорушників та тютюнові вироби доставлено до прикордонного підрозділу. На громадян складені документи за ч.2 ст.204-1 КУпАП, справи скеровано до суду. Сигарети будуть передані співробітникам ГУ ДФС у Волинській області.

До слова, лише протягом минулих вихідних, 29-30 серпня, прикордонниками Західного регіонального управління на кордонах України з ЄС і Білоруссю припинено 7 спроб незаконного переміщення тютюнових виробів, сумарно вилучено майже 37000 пачок сигарет та 2 транспортних засоби.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, прикордонники виявили партію кедрових горіхів та художньої літератури російського виробництва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ