Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вул. Б. Хмельницького у Львові з’явиться офіс із закладом громадського харчування

21 липня виконком Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на реконструкцію ТзОВ «Велпласт» будівлі на вулиці Богдана Хмельницького, 121 у Львові під будинок побутового обслуговування населення із закладом громадського харчування.

Як пояснили в управлінні архітектури і урбаністики Львівської міської ради, йдеться про такий «релікт» на вулиці Богдана Хмельницького, де збережено дерев’яний фахверк.

«Фахверк – це дерев’яна каркасна споруда – достатньо унікальна річ для Львова. Цей об’єкт розглядався на містобудівній раді.

Архітектори вийшли з переконливою концепцією збереження цього фахверку, формування офісних поверхів вище нього, а закладу громадського харчування в межах цього фахверку. Його пропонують закрити склом і надалі демонструвати як архітектурну цінність цілого району з пасажем, який веде в глибину кварталу», – розповів Антон Коломєйцев, головний архітектор Львова.

Фахівці управління архітектури і урбаністики Львівської міської ради вважають таке архітектурне рішення доцільним.

Також в комплексі сформують громадський простір з в’їздом в підземний паркінг. Паркування розташують безпосередньо під комплексом, як належить для громадських будівель.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ