Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вул. Коновальця і вул. Багряного проводять заміну аварійних ділянок мережі

У Франківському районі міста після гідравлічних випробувань було виявлено 38 поривів і дефектів на теплових мережах. Ремонтні роботи з їх ліквідації тривають. Зокрема, зараз замінюють аварійні відрізки теплової мережі на вул. Коновальця, 103 і вул. Багряного, 49.

Про це повідомили в ЛМР. 

«Впродовж літа після гідравліки ми ліквідовуємо всі виявлені пориви і пошкодження на теплових мережах. Першочергово ліквідовуємо пориви на магістральних теплових мережах, адже від цього залежить можливість відновлення гарячої води до будинків, а після цього ліквідовуєм незначні пориви на внутрішньоквартальних мережах.

Так, зараз проводимо заміну 16 м п мережі діаметром 159 мм на вул. Коновальця, 103, та 16 м п мережі діаметром 108 мм на вул. Багряного, 49. Труби міняємо на попередньоізольовані. Це дасть змогу зменшити тепловтрати та підвищить надійність роботи цих трубопроводів. Сьогодні до кінця дня роботи плануємо завершити. На час робіт зупинили подачу гарячої води до 4 будинків на вул. Коновальця», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ