Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вулиці Дашкевича зведуть житловий будинок

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво нового шестиповерхового житлового будинку у Львові на вул. Дашкевича, 2.

ТзОВ “Річ Девелопмент Груп” планує зводити будівлю змішаного використання з житловими квартирами на верхніх поверхах та розміщенням на нижніх поверхах об’єктів ділового, квартирного обслуговування і комерційного призначення.

Як пояснили в управлінні архітектури та урбаністики Львівської міськради, йдеться про завершення кварталу на перетині вулиць Дашкевича, Ткацької та Замарстинівської. Наріжна ділянка на цьому місті недоформована в історичні періоди і хаотично використовувалася. 

“Наразі забудова планується по червоних лініях. Великий об’єм простору стане громадським простором міста. 

Будинок сформований терасовано. Перші 4 поверхи виходитимуть безпосередньо на вулицю, далі, з заглибленням у 3-4 метри, йде 5 поверх, за ним, із заглибленням ще близько 8 метрів, йде 6 поверх”, - розповів Антон Коломєйцев, начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради. 

У будинку буде 42 квартири. Передбачено 48 паркомісць у дворівневому підземному паркінгу та ще 36 - наземних. 

Забудовник надіслав до міської ради гарантійний лист про готовність долучитися до розвитку соціальної інфраструктури міста. 

“Якщо у компанії є готовність долучатися до розвитку соціальної інфраструктури, я звертаю увагу, що там поруч є один з медичних об’єктів, який займається розвитком ментального здоров’я. Якщо у забудовника є готовність і добра воля, то можна звернути увагу на цей медичний заклад, який розташований там в радіусі 200 метрів”, - зазначив Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова. 

Міський голова Львова нагадав про важливість сприяння розвитку сучасного мистецтва. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ