Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вулиці Куліша ліквідовують згорілий кіоск

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/3
Демонтажем завершилася більш ніж 10-річна історія тимчасової споруди на вулиці Куліша, 46а. Нині кіоск розбирають, а місце, де він стояв, упорядковують. Про це розповів Любомир Зубач, заступник міського голови Львова з містобудування. Власник МАФу тепер планує долучитись до благоустрою території.

«Кіоск, а точніше – згарище на вул. Куліша, 46а, взялися демонтувати. Є згода і домовленість – усе, що залишилось від кіоску, забираємо, а ділянку приводимо до ладу. Таке місце у центрі міста точно заслуговує на порядний благоустрій», – повідомив Любомир Зубач.

На кіоск площею понад 120 кв. м не було жодних правовстановлюючих документів, а термін дії договору про оренду закінчився ще у 2013-му. Далі були довгі судові процеси, апеляції. Зараз із власником вдалось досягти порозуміння. Усі судові процеси припинено, адже підприємець скасував право власності на тимчасову споруду.

«До честі власника цієї тимчасової споруди, він вирішив припинити судові процеси і сам скасував право власності на кіоск. Ба більше, долучиться до облаштування благоустрою території. Це буде гідне завершення цієї історії», – додав Любомир Зубач.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ