Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вихідних у Львові зібрали майже 32 тис. грн на дитячу реабілітацію

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/9
Пасажири екскурсійного ретро-трамвая задонатили 31,7 тис. грн для дитячого відділення реабілітації UNBROKEN KIDS. Благодійну акцію, що відбулася у Львові на вихідних, організували мережа ресторанів «Pizza Celentano» з нагоди свого 25-річчя спільно із фондом НЕЗЛАМНІ | UNBROKEN та ЛКП «Львівелектротранс». Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Ретро-трамвай зі спеціально створеним маршрутом під символічним номером «25» за два дні здійснив 23 рейси та проїхав вуличками Львова 161 км. Кожна екскурсія тривала  пів години. «Незламні» квитки на цей маршрут придбали майже 200 людей, долучившись в такий спосіб до благодійної ініціативи.

«Серед учасників екскурсії були також пацієнти реабілітаційного центру UNBROKEN. Незламні Герої з Донеччини, Тернопільщини, Черкащини, Харкова та інших українських міст проїхались вуличками історичного Львова та почули цікаві факти про наше місто. А також і самі донатили на закупівлю обладнання для дитячої реабілітації», - розповіли у Благодійному фонді «Незламні».

Нагадаємо, екскурсійний 50-річний трамвай курсував від пл. Ринок до вул. Коновальця, та від пл. Ринок на Погулянку. У салоні пасажирів пригощали піцою. А також – розповідали цікаві історичні факти про Львів, про історію львівського трамваю, про центр НЕЗЛАМНІ та про створення мережі ресторанів «Pizza Celentano».

Мінімальна вартість донату для дорослих складала 200 грн, а для дітей – 100 грн.

Довідка

Благодійний фонд «Незламні» (спільно із платформою dobro.ua) збирають 35 мільйонів гривень на обладнання для дитячого реабілітаційного центру UNBROKEN KIDS, яке облаштують у лікарні святого Миколая.

Долучитися до збору коштів для  Дитячого відділення реабілітації UNBROKEN KIDS можна на платформі dobro.ua.  

Контакти Благодійного Фонду UNBROKEN: Олександр Кобзарев, виконавчий директор БФ «Незламні».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ