Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На вихідних у Жовкві через велоперегони перекриють рух на одній з доріг

Жовква на вихідних прийматиме національні велоперегони. Відтак, на одній з доріг тимчасово обмежать рух. Про це повідомили 29 червня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

У перші вихідні липня Львівщина знову стане центром професійного велоспорту країни. На Жовківщині відбудеться Командний чемпіонат України з велоспорту на шосе «Tour de Lviv region. Junior Edition». 

Координує проведення змагань управління молоді та спорту Львівської ОВА. Співорганізаторами змагань є Міністерство молоді та спорту України та Федерація велоспорту України.

«Це вже пʼяті національні змагання з велоспорту, які ми приймаємо на Львівщині від початку року. Ми знаємо, що спортсмени особливо люблять приїжджати на змагання до нас, адже окрім добрих доріг та відмінної координації змагань, ми завжди впроваджуємо  кращі європейські практики в плані організації змагань — це і онлайн-трансляція, і святкова церемонія нагородження, і залучення бізнесу як партнерів тощо», — зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім‘як.

У суботу, 1 липня, спортсмени позмагаються в індивідуальній гонці на час трасою Жовква — Зіболки. З 12:00 до 16:00 тут обмежать рух.  У неділю з 10:00 спортсмени змагатимуться у групових гонках. Стартуватимуть та фінішуватимуть спортсмени у центрі міста, на площі Вічевій. На дорогах міста можливі ситуативні обмеження руху. На дистанції спортсменів супроводжуватимуть поліцейські та медики. 

Опісля змагань о 16:00 на учасників та вболівальників чекає яскрава церемонія нагородження за участі гурту ДикоBrass, Остапа Дрівко та Ivan NAVI. Ведучим урочистого нагородження буде Анатолій Козак. На вболівальників та учасників змагань також чекають пам‘ятні подарунки. Це стало можливим завдяки підтримці змагань соціально відповідальним бізнесом: компаніями SoftServe, Hyundai, East West Eurolines, Kormil, Dila, CarGo, Bandit, Галицька Свіжина та EasyTechnology. 

Другий день змагань транслюватимуть на національному медіасервісі MEGOGO Спорт, а також на сторінці управління молоді та спорту Львівської ОВА у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ