Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На виконання обласних програм планують 1,4 млрд грн

На виконання 35 обласних програм (серед яких є дві стратегічні) у 2018 році заплановано передбачити 1 млрд 387 млн грн. Про це сьогодні, 7 листопада, під час прес-конференції заявив директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів. Повідомила прес-служба ЛОДА.

Для порівняння, у на початку 2017 року розрахунковий, чи так званий пропонований обсяг фінансування програм становив 740 млн грн.

Як зазначив Роман Филипів, можна зробити висновок, що програми, які реалізовуватимуться у 2018 році є забезпечені фінансовим ресурсом у більшій мірі, ніж це є у поточному році.  

Також, Роман Филипів додав, що обласні програми у 2018 році матимуть такі ознаки:

Комплексність.

«Ми відійшли від того, щоб програми мали один напрямок. Ми вирішили, що усі програми матимуть комплексний підхід. Він полягає не тільки в тому що ми в одну програму вмонтували декілька напрямків. В цих програмах простежується проблематика, цілі, заходи, а також конкретні результати, які на ми очікуємо вийти за результатами їхньої реалізації» - наголосив директор департаменту.

Середньострокова перспектива.

«Всі програми передбачені на середньострокову перспективу, вони повністю корелюються програмно-цільовим методом, який зараз використовується у бюджетному процесі. Тобто як мінімум програми передбачені до 2020 року» - розповів Роман Филипів.

Усі програми є розвитковими.

«Ми довго напрацьовували програми, зараз з упевненістю можна сказати, що кожна програма містить у собі розвиткову складову. Це не просто видатки-споживання, є видатки, які забезпечують розвиток соціально-економічної сфери області» - додав директор департаменту економічної політики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ