Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Яворівщині напекли 50 кілограмів пампухів для ЗСУ

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/3
Напередодні різдвяних свят жителі смт Немирів, що на Яворівщині долучилися до доброї справи і напекли пампухів для захисників з їхнього селища. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Спільними зусиллями місцевих господинь вдалось зробити близько 50 кілограмів домашніх пампухів. Крім цього, жителі села додали домашні закрутки, теплий одяг та їжу захисникам.

В закладах культури Рогізненського старостинського округу Яворівської міської ради триває акція «Зігріємо воїна теплом окопної свічки та нашими молитвами». Жителі сіл активно долучаються до доброї справи: приносять віск, парафін, залишки використаних свічок та допомагають виготовляти окопні свічки. Цього тижня місцеві жителі передадуть ще 200 окопних свічок для наших воїнів. Загалом мешканці округу відправили вже 900 окопних свічок на передову.

«Дякуємо жителям району за свідому позицію та добрі серця. Нехай Бог дарує вам міцне здоров'я та сили за ваші добрі справи. Дякуємо Збройним Силам України за їх мужність та героїзм. Молимось за кожного і кожну та просимо захисту для них», - запевнили в Яворівській РВА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ