Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Яворівщині вперше відбудуться національні велоперегони

У перші дні осені на дорогах Яворівщини вперше відбудуться національні змагання з велоспорту у межах яких визначать найкращих як серед професіоналів, так і серед аматорів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Зокрема, упродовж 1-3 вересня найкращих визначатимуть у межах чемпіонату України з велоспорту на шосе. А в неділю, 3 вересня, о 14:00 відбудеться благодійний веломарафон для всіх охочих Kormil Cycling Race.

Координує проведення змагань управління молоді та спорту Львівської ОВА. Співорганізатором є Яворівська міська рада. Генеральний партнер – група компаній «Корміл». 

«Це вже звична справа, що спостерігаючи за професійними перегонами у людей, які вміють кататись на велосипеді, виникає бажання спробувати і самому здолати на час якусь дистанцію. Саме тому заручившись підтримкою бізнесу, групи компаній «Корміл», ми вперше робимо такі комплексні велозмагання», – пояснює керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.  

У межах національного чемпіонату за нагороди змагатимуться юнаки, дівчата, молодші юнаки та молодші дівчата. Вони боротимуться за медалі у командній гонці, груповій гонці та гонці критеріум. 1 та 2 вересня стартуватимуть та фінішуватимуть велосипедисти у селі Лісок, тож неподалік можливі ситуативні обмеження руху. 3 вересня — старт на площі Ринок у Яворові. 

А ось у перегонах, що розпочнуться у неділю о 14:00, взяти участь можуть усі охочі. Стартуватимуть та фінішуватимуть велосипедисти на площі Ринок у Яворові, з розворотом у селі Нагачів. Загальна дистанція перегонів – 22 кілометри.

Для участі необхідно зареєструватись за посиланням

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, «Стільське Горбогір`я» запрошує на благодійний велопробіг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ