Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На західному кордоні затримали чергових нелегалів

Четверо осіб, які оминали пункти пропуску та намагалися перейти кордон у незаконний спосіб затримали прикордонники України та Угорщини. Двох осіб, які хотіли дістатися до сусідньої Польщі через «зелений кордон» затримали минулої доби прикордонники Мостиського загону на Львівщині, повідомили у Державній прикордонній службі.

Прикордонники відділу «Краківець» затримали невідомого громадянина за інформацією жителів прикордоння, котрі помітили незнайомця, який вийшов із автобуса та попрямував на околицю селища Краковець. Група реагування затримала порушника, 39-річного громадянина Туреччини за кілька сотень метрів від кордону. Чоловік не заперечував наміру незаконно дістатися Республіки Польща, про що також свідчив завчасно прокладений маршрут у навігаційному додатку на його смартфоні.  

В іншому випадку прикордонники сусіднього підрозділу «Шегині» затримали 29-річного українця, жителя Вінниччини, який також пішки спробував потрапити до Польщі. Громадянин не мав при собі жодних документів, мети порушити державний кордон він також не заперечував.

Прикордонники Сумського загону за 10 метрів від українсько-російського кордону затримали громадянина Узбекистану. Він намагався перейти кордон між українським н.п. Бачівськ та російським Троєбортне, також оминаючи пункти пропуску.

Стосовно затриманих громадян складено документи про адміністративне правопорушення за статтею 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». 

Крім того на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону помітили зі спостережної вежі за кілька десятків метрів від кордону невідому особу та повідомили угорських прикордонників. Невдовзі на вказаному напрямку порушник був затриманий, ним виявися громадянин Гвінеї.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ