Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Закарпатті 13 осіб намагалися незаконно перетнути кордон

Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
1/3
13 порушників кордону зупинили минулої доби на кордоні з ЄС прикордонники Мукачівського загону. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Задля підвищення ефективності охорони державних рубежів, військовослужбовці Держприкордонслужби активно використовують безпілотники, за допомогою яких майже щодоби виявлять спроби протиправної діяльності у прикордонні.

Так учора ввечері, завдяки застосуванню квадрокоптера, прикордонний наряд відділу «Косино» припинив спробу незаконного перетину кордону п’ятьма чоловіками призовного віку, які намагалися незаконно потрапити в Угорщину. Усі затримані є жителями Закарпаття.

Ще двох закарпатців та киянина, які збиралися в обхід пунктів пропуску потрапити в Румунію, затримали військовослужбовці відділення «Хижа».

Інших п’ятьох чоловіків вдалося затримати у ході реалізації наданої оперативниками загону інформації. Двох із них – мешканців Полтавщини, затримали учора вдень прикордонники відділення «Велятино» на кордоні з Румунією. Ще трьох – закарпатця, буковинця та черкащанина, сьогодні о 1-й годині ночі затримали за 800 метрів до кордону з Угорщиною.

Для з’ясування усіх обставин та складання протоколів про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», затриманих доставили до прикордонних підрозділів.

Наразі співробітники оперативно-розшукових підрозділів Мукачівського загону встановлюють коло, осіб причетних до організації незаконних подорожей чоловіків за кордон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ