Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Закарпатті двоє чоловіків намагались перетнути кордон з підробленими документами

Учора на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону виявили двох громадян України призовного віку, які намагались перетнути кордон за документами з ознаками підробки.
Фото: ДПСУ

Один із чоловіків спробував перетнути кордон з Румунією за сфальшованим пенсійним посвідченням. Для перетину кордону 37-річний житель Львівщини обрав пункт пропуску «Солотвино». Під час проведення перевірки прикордонники виявили ряд ознак, які вказували на підробку наданого українцем документу.

Ще одну спробу незаконного перетину кордону за підробленими документами припинили прикордонники відділення «Горонглаб» в пункті пропуску «Дзвінкове». Незаконно потрапити в Угорщину намагався 48-річний чоловік з Київщини. Під час перевірки документів, разом із паспортом, українець надав довідку ВЛК та тимчасове посвідчення військовозобов’язаного, у яких інспектор прикордонного контролю виявив ознаки підроблення.

Про наявність у діях українців ознак злочину, передбаченого ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів», прикордонники надіслали повідомлення до Нацполіції у Закарпатській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ