Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Закарпатті наркоділка, який намагався підкупити офіцера СБУ, взято під варту

Прес-служба військової прокуратури Західного регіону України повідомляє, що 31 січня 2019 року Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб наркоділку-хабародавцю із Закарпаття.

Як альтернативу, суд визначив можливість внесення застави – понад 998,9 тис грн.

Нагадаємо, що напередодні за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону спільно з оперативними співробітниками представництва Управління внутрішньої безпеки СБУ в Закарпатській області із залученням спеціального підрозділу ЦСО «А» СБУ в Закарпатській області задокументовано  фактнадання громадянином України неправомірної вигоди начальнику одного з регіональних підрозділів УСБУ в Закарпатській області.

Хабар у сумі 14 тис грн призначався підполковнику за не втручання в неправомірну діяльність хабародавця: виготовлення та розповсюдження особливо небезпечної наркотичної речовини (первентин) на території Закарпатської області. Зокрема, в рамках заходів по кримінальному провадженню задокументовано наміри підозрюваного щодо систематичної передачі співробітнику СБУ вищевказаної суми коштів за  неперешкоджання в протиправній діяльності із розповсюдження наркотичних речовин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ