Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Закарпатті правоохоронці затримали двох браконьєрів з арсеналом зброї

1/3
Учора неподалік від держкордону Берегівському районі, що на Закарпатті, прикордонники спільно з представниками поліції затримали двох чоловіків, які здійснювали незаконне полювання поблизу кордону. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.

Під час патрулювання прикордонники Мукачівського загону почули постріли. Наряд негайно висунувся до місця ймовірного правопорушення. За 300 метрів від кордону прикордонники виявили автомобіль «Рено» та двох осіб зі зброєю. Ігноруючи законні вимоги прикордонників правопорушники спробували втекти.

Проте військовослужбовці обох чоловіків затримали, ними виявились громадяни України, жителі Івано-Франківської області. Під час поверхневого огляду автівки прикордонники виявили ще й боєприпаси та предмет, схожий на оптичний приціл.

До місця події було викликано представників поліції. Після проведення спільного огляду правоохоронці виявили карабін-МКМ-072, пневматичну гвинтівку, два оптичних приціли, прилад, схожий на універсальний глушник, а також набої до різних видів зброї. Правоохоронцям чоловіки пояснили, що мали на меті вполювати диких звірів.

Наразі на місці події ведуться заходи з фіксації правопорушення. Подальшу долю браконьєрів вирішуватиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ