Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Закарпатті представили нового очільника поліції

Керівником Головного управління Нацполіції у Закарпатській області став полковник Ярослав Колесник, який до цього займав посаду заступника начальника поліції Київщини. Про це повідомили в пресслужбі МВС.
Фото: МВС

Сьогодні, 16 лютого, під час наради під головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового та голови Національної поліції України Ігоря Клименка нового очільника поліції Закарпаття представили особовому складу.

«Ми не стоїмо на місці. На 2021 рік перед нами постають серйозні виклики, серед яких – вдосконалення структури майже всіх взаємодіючих підрозділів Міністерства внутрішніх справ, в першу чергу – Національної поліції», – зазначив Сергій Яровий.

Перший заступник міністра внутрішніх справ нагадав, що лише в минулому році було проведено ротацію 14 осіб керівного складу НПУ.

«Ця робота проводиться для того, щоб ті керівники, які зарекомендували себе добре, передавали свій досвід на інших посадах. Також хочу подякувати кожному, хто виконує завдання для забезпечення правопорядку. Адже ця робота формує рівень довіри громадян», – наголосив Сергій Яровий.

Голова Національної поліції України Ігор Клименко відзначив, що рівень злочинності в Закарпатській області в цілому менший, ніж по Україні.

«Перша мета поліції – стати гарантом безпекової ситуації, яка дасть можливість кожному громадянину, кожному жителю Закарпаття відчувати себе в безпеці. Для цього попереднім начальником, Олександром Шляховським, зроблено дуже багато. Завдяки наполегливій праці, а також чіткому розумінню нашої мети, ми зможемо показати ефективні, потужні результати спільної роботи», – сказав Ігор Клименко.

У свою чергу Ярослав Колесник заявив, що не дасть можливості для проявів будь-якого злочинного свавілля, пообіцявши докласти усіх зусиль, аби поліція Закарпаття тільки покращувала результати своєї роботи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ