Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Закарпатті затримали вісьмох нелегальних мігрантів

Восьмеро нелегальних мігрантів у супроводі двох провідників затримали сьогодні прикордонники Мукачівського загону. Про це повідомляють у прес-службі АДПСУ.
На Закарпатті затримали вісьмох нелегальних мігрантів. Фото: прес-служба ДПСУ

Групу осіб за 300 метрів від кордону помітив прикордонний наряд відділення інспекторів прикордонної служби ʺКосиноʺ близько 4-ї години ранку. Законні вимоги військовослужбовців зупинитися особи проігнорували, тому прикордонники здійснили попереджувальний постріл, після чого правопорушники зупинилися. Жодних документів затримані при собі не мали, восьмеро з них повідомили, що є громадянами Афганістану, ще двоє повідомили, що є громадянами Угорщини.

У ході проведення первинного опитування з'ясувалось, що затримані громадяни Угорщини причетні до організації незаконної подорожі афганців, серед яких діти від 5-ти до 16-ти років.

Наразі для складання протоколів про адмінправопорушення та проведення подальших фільтраційних заходів іноземців доставлено до прикордонного підрозділу. Проводяться заходи по встановленню кола осіб, причетних до організації переправлення нелегалів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ